Homosexuell göteborg norrlandskontakten

Men i sitt arbete på skolor har han mött samma intolerans som gjorde att han flydde sitt hemland. Alla muslimer är inte fanatiker, vissa är sekulära och lever i det moderna samhället. Men det klarar inte de här killarna, säger Ardeshir Bibakabadi. I fjol bjöds han in för att samtala med elever på tio skolor i Göteborg. Pjäsen handlar om ungas rättigheter till sin kropp, sin sexualitet och att själva få välja partner.

På Angeredsgymnasiet, Porthälla gymnasium och Sjumilaskolan utsattes Ardeshir för hot och hat. Jag hade aulapresentationer och då märkte man direkt vilka motsättningar som fanns.

Sen sprang han mot mig, berättar Ardeshir. En lärare ska ha gått emellan och stoppat det som Ardeshir fruktade kunde ha slutat med en fysisk attack. Skolans rektor säger att man tar avstånd från den här typen av beteende. Jag vet att det var upprörda känslor och att läraren gick in. Efteråt har vi jobbat med detta på individnivå, berättar skolans rektor Susanne Krook. Å ena sidan menar rektorn att skolan inte kan garantera att något liknande inte händer igen.

Å andra sidan menar hon att veckan som handlade om den fria kärleken ledde till flera konkreta och positiva resultat. På Angeredsgymnasiet utspelade sig en liknande händelse. Men värst menar Ardeshir att det var på Sjumilaskolan i Biskopsgården. En tidigare anställd berättar att Ardeshir var på skolan hela dagen och att flera av eleverna upplevde det som provocerande att han var muslim och homosexuell, det gick inte ihop med deras världsbild.

Det som utlöste en fullskalig kris var i slutändan delar av personalens bemötande. De hade inget emot att han var homosexuell men att han var homosexuell och muslim var inte ok, berättar den tidigare anställda som vill vara anonym. Vissa elever ska ha blivit väldigt arga och provocerade. Den tidigare anställda beskriver det som att det blev en tråkig stämning. Men Homans grundare uttrycker det något annorlunda. Jag förstår inte varför det är så provocerande, jag äger min religion och jag äger min kropp.

De tror att de äger Koranen och att jag inte får tro som jag vill. De får tycka vad de vill men så länge man lever i Sverige måste man acceptera alla, menar Ardeshir Bibakabadi. Stämningen eskalerade och till slut så avbröt skolan föreläsningen och eleverna gick ut. Efteråt förde skolan samtal med både personal och elever. Deras problem var att han sa att han tolkade det som ok att vara homosexuell. Det kunde de inte släppa, menar den tidigare anställda. Varningar utfärdades till samtliga i personalen som agerat emot kommunens värdegrund.

Första onsdagen i varje månad intar den lesbiska partyeliten restaurang Folk, mitt på Järntorget. Ölhak med fokus på, japp, öl.

Hit kommer du för att tjöta med vännerna, avnjuta mikrobryggeriernas senaste tillskott, eller för att delta i fredagsquizet. Hur som helst, gott häng i avslappnad pubmiljö, känd för att välkomna minoriteter och sköna typer i synnerhet.

Den som inte har varit på Park Lane en sen afton har heller inte ordentligt tagit del av Göteborgs nöjesliv. Hit hittar internationella artister såväl som din fjäderprydda polare från vischan. Vilken roll du än ikläder dig, här har man sett det mesta. Ju mer stjärnstoff du strösslar runt dig, desto bättre. Sista fredagen i månaden är det Club Queer för kung och fosterland. Lördagsparty när det är som bäst, upplever du på denna väldansade Aveny-klubb.

Stället fokuserar på gaypubliken varje lördag, från strax innan tolvslaget till långt in på småtimmarna. Svassa dit i din grymmaste outfit och räkna med röj. En liten bit utanför Göteborgs centrum bor du i lugn och avkopplande villakvartersmiljö, med närhet till havet.

På gångavstånd från detta gayvänliga bed and breakfast hittar du såväl badplatser som kvarterskrogar och mataffärer. Välj mellan enkel- eller dubbelrum. Logga in med Facebook. Registrera med Facebook Det är lugnt, vi lägger aldrig upp något utan ditt tillstånd. Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska! Stockholm Uppsala Malmö Göteborg. HBTQ-guiden till gayvänliga ställen i Göteborg Som flata eller bög i Göteborg finns det en hel del schyssta och extra gayvänliga ställen att hänga på.

Andra guider du kanske är intresserad av: Barer Nattklubbar Visa på karta Gayvänliga caféer Crippas Café Vegovänligt för alla Huruvida du är gay eller inte, är egentligen mindre viktigt. Crippas Café , Kusttorget 1, Majorna Läs mer ».

Frilagret Träffa likasinnade unga I ett eget kulturhus för unga dyker återkommande happenings, samtalsgrupper och evenemang upp på agendan.

Frilagret , Heurlins plats 1A, Linné Läs mer ». Gretas En sann primadonna Som Göteborgs äldsta gayklubb, är det här ett ställe med många roliga storys i väggarna.

... Välkommen till landets första stad med ett alldeles eget HBTQ-råd. Å ena sidan menar rektorn att skolan inte kan garantera att något liknande inte händer igen. Du kanske också gillar. Utmaningen är omfattande och generell, menar huvudprojektledaren för Kärleken är fri, Sara Mühling. Vi är snart tillbaka Episode Calendar is here to help.

Homosexuell göteborg norrlandskontakten

Öppet dygnet runt med videobås och salonger. Försäljning med ett stort utbud av. Görvälns Slott är ett boutiquehotell som ligger mitt i Görvälns naturreservat vi. Gretas är sveriges äldsta samt största gayklubb som funnits i 20 år. Boka bord direkt på vår hemsidaBEE har blivit en naturlig samlin. Side Track är gaybaren på söder, ett vattenhål för söders bögar och flator med g.

Maila info till oss på [email protected]. QX GayMap Byt språk. Surfa runt i guiden och låt dig inspireras. Har du bra tips att dela med dig av till andra besökare så sänd oss gärna text och bild. Så bygger vi steg för steg att få en fullmatad guide. Saknar du texter om länder och städer? Finns din Qruiser-klubb inte med? Har du synpunkter på våra texter om länder och städer? Första onsdagen i varje månad intar den lesbiska partyeliten restaurang Folk, mitt på Järntorget. Ölhak med fokus på, japp, öl.

Hit kommer du för att tjöta med vännerna, avnjuta mikrobryggeriernas senaste tillskott, eller för att delta i fredagsquizet. Hur som helst, gott häng i avslappnad pubmiljö, känd för att välkomna minoriteter och sköna typer i synnerhet. Den som inte har varit på Park Lane en sen afton har heller inte ordentligt tagit del av Göteborgs nöjesliv.

Hit hittar internationella artister såväl som din fjäderprydda polare från vischan. Vilken roll du än ikläder dig, här har man sett det mesta.

Ju mer stjärnstoff du strösslar runt dig, desto bättre. Sista fredagen i månaden är det Club Queer för kung och fosterland. Lördagsparty när det är som bäst, upplever du på denna väldansade Aveny-klubb. Stället fokuserar på gaypubliken varje lördag, från strax innan tolvslaget till långt in på småtimmarna. Svassa dit i din grymmaste outfit och räkna med röj. En liten bit utanför Göteborgs centrum bor du i lugn och avkopplande villakvartersmiljö, med närhet till havet. På gångavstånd från detta gayvänliga bed and breakfast hittar du såväl badplatser som kvarterskrogar och mataffärer.

Välj mellan enkel- eller dubbelrum. Logga in med Facebook. Registrera med Facebook Det är lugnt, vi lägger aldrig upp något utan ditt tillstånd. Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska! Stockholm Uppsala Malmö Göteborg. HBTQ-guiden till gayvänliga ställen i Göteborg Som flata eller bög i Göteborg finns det en hel del schyssta och extra gayvänliga ställen att hänga på. Andra guider du kanske är intresserad av: Barer Nattklubbar Visa på karta Gayvänliga caféer Crippas Café Vegovänligt för alla Huruvida du är gay eller inte, är egentligen mindre viktigt.

Crippas Café , Kusttorget 1, Majorna Läs mer ». Frilagret Träffa likasinnade unga I ett eget kulturhus för unga dyker återkommande happenings, samtalsgrupper och evenemang upp på agendan.

Frilagret , Heurlins plats 1A, Linné Läs mer ». Gretas En sann primadonna Som Göteborgs äldsta gayklubb, är det här ett ställe med många roliga storys i väggarna.

IX NU ESCORT POJKAR STOCKHOLM GAY