Andie homosexuell shemale sonja bengtsson

andie homosexuell shemale sonja bengtsson

...

Leila K lär väl aldrig få Nobelpriset Om dom inte börjar dela ut för färgstark personlighet. En riktig kanonbok rekommenderas. Jag kan inte låta bli att skryta o säga att jag faktiskt träffat henne en gång. Läser en fantastisk bok. On the frontline, The collected journalism of Marie Colvin. Försök få tag i den om ni kan. Det är lite hårt tycker jag. Radio Ethiopia och Horses är Pattie Smiths två absolut bästa plattor. Efter dom gick det som för Elvis efter Sun-singlarna utför. I tidningarna är ofta Hillary Clinton.

Man behöver inte vara ett geni för att räkna ut varför. Man markerar distans till Trump och närhet till Clinton. Det här är ohederlig journalistik. Personligen så tycker jag att Trump är en motbjudande Katastrof, men att Clinton är hal som en ål. Jag har m a o lite mindre antipati för Clinton. Bergman på kr sedlarna? För mig representerar han det sämsta inom den svenska kulturvärlden, högfärden och ryggkrökandet.

Ge Torsten Flink en en plats på ingen i stället: En näve grus av och om Lousie Hofsten. Jag är fortfarande andtruten och stolt efter att ha talat med henne en gång. Höstsonaten på GBGs Statsteater är det färskaste exemplet. För övrigt var I B en dysterkvist vars storhet jag blir mer tveksam inför. Här är en kille som trots att han faktiskt dansar med en annan kille i slutet av videon förmodligen inte hade några poäng i genusvetenskap: Läser Punk rock blietzkrieg av Marky Ramone.

The pyramid club was almost a textbook hole in the wall And celebrities such as Debbie Harry. Madonna and Andy Warhol droped by every so often. Det enda jag minns från mitt Lasses o Tobbes besök var att man fick spriten i stora fluormuggar och att genomskinlig ren sprit var allt som fanns på drinklistan.

Det här var ca Hipstern var inte uppfunnen och ingen åkte till NYC för att dricka eko öl o fika: Varför döper sig tjejer till typ Smygfisen när dom nätdejtar. Skall det väcka attraktion? Ibland så är det både bra och dåligt när något tar slut, eller hur? BB King The thrill is gone live at Montreux Sverige anses ju vara ett jämställt land. Ändå så har jag aldrig varit någonstans där så många kvinnor utstrålat, så mycket rädsla.

Detta gäller inte invandrarkvinnor. Dom slår inte ned blicken och glider självsäkert omkring ofta rätt utmanande klädda och med far åt helvete-blicken på slagen. Just nu så lyssnar jag på Aaron Neville My true story och läser Punk rock blitzkrieg.

My life as a Ramone av Marky Ramone. Var och såg en kul pjäs, på Teater Uno. Det var en barnpjäs. Men det gjorde inget. Barnpjäser är roligare… Lars Görans bibliotek heter den. Man hör numera skäggiga karlar på kampsportsklubbar utbrista typiskt manligt! Med samma emfas, som dom tidigare sade jävla fjolla. Såg nya Beatlesdokumentären på bio i kväll om turnéåren. Man kom faktiskt bitvis väldigt nära en livekänsla och vilket fantastiskt foto både rörligt och stillbildsfoto.

Det var väl samma fotografer som fota i Vietnam. Ringo ser föresten oförskämt fräsch ut. Yngre än sin son! Kolla upp det på google om ni inte tror mig: Bra att dom rödgröna inför sprutbyte i Göteborg. Det är jävligt nog att vara knarkare. Dom behöver inte ytterligare straff i form av hiv och gulsot. KDs, SDs o Ms motstånd mot reformen andas en otrevlig kläm åt dom jävlarna mentalitet. Kollar in bokmässan och hittar inte en enda bok jag vill ha. Det hade aldrig Jimi Hendrix gjort: Hjälpte en kompis att bära ut ett par kettlebells 25 kg st som han skulle sälja.

Monstertrucksmarkel tog sin med en hand. Jag stapplade ut för trapporna med min i ett tvåhandsgrepp. När vi kom ut o skulle leverera dom på gatan till en kille från en brottningsklubb, så fick jag en distinkt känsla av att brottaren trodde att vi var ett bögpar och att jag tvingat min fästman att sälja sina kettlebells pga att dom inte passade ihop med heminredningen: Läser Antony Bevors Ardennerna Tydligen har den fått bitvis besk kritik. Jag tycker dock att den verkar lovande. Ryssarna skiter säkert i byxorna av skräck.

Är ute o joggar i Linné området. Passerar förbi en överviktig karl som säger-dö-ö de é fallitt för knäna. Säger mannen i förorättad ton - Exakt säger jag o joggar vidare och funderar varför det alltid är ngn idiot som skall invända mot att man joggar. Jag anmärker ju inte på att dom dricker alkohol o äter pizza, eller att deras igenslammade kärl gör att dom inte kan få ståkuk: Det är en farlig lek lite som när en knähund, som leker med en pitbull.

A citys artists and musicians are the living breathing chroniclers of its soul. Randall Blyte Lamb of god. Dedikation på Teater Uno. Var på premiären i går. Jag är både listig och stark. Sorglig, gripande och rolig. Som en blixt från klar himmel slår mig insikten att det kanske är min släkting Carin Görings, förtjänst att Sverige inte blev ockuperat under andra världskriget. Den gamle stråtrövaren Herman kanske helt enkelt inte ville ståta sig med frugan? Ringer runt o söker jobb. Generellt är det ett mycket bättre bemötande frän frigrupperna än från institutionerna.

En fantastisk sensommardag kräver en bra låt: Cristopher Hitchens Att dö. Mycket bra bok, som faktiskt precis alla kan dra nytta av: Bränder och laglöshet i s k utanförskapsområden är alltid på tapeten.

En tanke som slagigt mig är, varför bygger man helt enkelt inte ett stort antal polisstationer på plats och börjar patrullera områdena? Tar kontroll över territoriet helt enkelt. Var just ute o skulle köpa sill o kom hem med en gitarr en les Paul special på kredit givetvis. Är man konstnär så är man: Beslutar mig för att det är dags för att kolla in hur mina konstnärliga aktier står, i Gbg och börjar söka jobb på stadens instutitionsteatrar.

Dom flesta chefer tar skydd direkt o gömmer sig bakom en telefonist, eller sekreterare. Alla våra tjänster annonseras ut och det föreligger inget behov av dig just nu. En flämtning och ett skrämt skratt i andra änden av luren och samtalet är över. You cant get away with what i got away with anymore. When i was young theatres and movie companies where run by artistic people.

Now they are run by accountants. Great club gig yesterday at Kom musik och bar, here in Gbg. Trigger gospel was a real nice suprise. Cool musicians and a show that thanks to charismatic singer Anna Fermin never becomes static or boring.

I felt like a little kid going to his first rock n roll show. And my first rock n roll show was Lou Reed doing his rock n roll animal tour: Back to blood heter en bok av Tom Wolfe, som jag läser nu. När han beskriver hur polisen Nestor Camacho klättrar upp för en mast för att rädda, en man får jag bokstavligen svindel.

Jag måste säga att jag tycker att Tom Wolfe är den bästa, nu levande skönlitterära författaren. Samtida blues är ofta ett ganska förutsägbart harvande. Här är ett undantag. Shemekia Copeland - Blues Cazorla full tve.

Lånade hem A hard days night, med The Beatles. Jag har den inte längre. Efter det att min snälla far som inte alls tyckte om Beatles: Skivan då så här 53 år efteråt? Ja, jag blir fortfarande glad av den: Det florerade länge i media en egendomlig missuppfattning om att skådespelare var bäst skickade att ha åsikter i samhällsfrågor.

Detta tycks ha klingat av bra! När jag öppnar GP 2 dagar i dag inser jag att plattityderna numera levereras, med samma emfas av sk ståuppare: Det låter alltid lite ihåligt.

Ungefär som att knarka med måtta. Heder f ö åt Thorsten Flinck som tycks ha lagt den där skiten bakom sig nu. För många år sedan tillbringade f ö jag en våldsamt anarkistisk krogkväll, med honom. Då vi gjorde kaos, med gbg: Ibland så undrar jag om det är så lyckat, att uppfostran av små killar, sker så mycket på kvinnliga premisser.

Resultatet verkar bli en ganska feminiserad generation unga män. Läser just nu Svenskar i krig Jag hade t ex ingen aning om att den senare landshövdingen Sigvard Marjasin var krigsfrivillig i den israeliska marinen Senaste boken som jag just blev klar med handlar om Bettye Lavette och heter A woman like me och är nog bäst hittills.. Läser Conversations with Mc Cartney. Det är konstigt hur genier ofta verkar Det gör dom inte mindre fascinerande.

Det här är såå jääävla West side story. Mink Deville - I must be dreaming - Willy de Ville. I går läste jag att Kristin Kaspersen som inom parentes verkar vänlig och snäll. Jag fattar inte, diagnosen är väl inget hon åstadkommit? Liksom på talet under vietnamkriget använder amerikanerna westernfilmen, för att förstå sig själva. Free State of Jones. Van Morrison lyssnade jag mig trött på i mitten av talet. Snubblade dock över Born to sin - No plan B, häromdagen och den är verkligen jättebra.

Om man kan avgöra populärmusikens kvalitet genom att studera artisternas gångkläder, så var det bättre förr, tom på det förkättrade talet: Och att det inte var en engångsföreteelse kan ni se här: Extra ruggigt är att vansinnet i boken ageras ut i så mycket större skala i dag. Det som var unikt då , har blivit norm i dag, med IS etc. En reflektion varför är dom största dårarna, som Hitler och Manson, så ofta konstnärer? Om någon kan kallas talsikon, så är det väl Mats Gellerfelt.

För länge sedan debatterade jag klädhyfs: Helt annorlunda snäll låt han i telefonen, en annan gång, när jag ringde i något ärende Jag minns att hans dotter svarade. Undrar vad hon tänker nu? Ah, den här har jag sett 18 gr. Det är förhoppningvis preskriberat, men jag stal boken i en bokhandel på 5an när jag var Stanley Kubrick Barry Lyndon new trailer Det är nog bara vi i Sverige, som tror att det går att befinna sig i krig med IS utan att bli mera nationalistiska.

Frågan är vilken sorts nationalism? Det är rätt kul egentligen. På talet så fick friteatrarna jättebelopp från staten för att göra pjäser, som uppmanade till att störta borgarstaten. I dag får deras efterföljare jättesummor i skattepengar för att Kajsa Norman - Bron över Blood river. Afrikanderna i det nya Sydafrika. Teater Pugilist är stendöd. Det ligger något lite vagt oroväckande i att Jimmie Åkeson är den enda av partiledaren, som har ett eget band.

Det får dom andra partiledarna att framstå, som lite torftigare. Vissa har bara det. Allison Moorer The hardest part. Anledningen till att instutitionsteatrar är kassa är samma som att dom flesta. För många inblandade och ingen enhetlig konstnärlig vision. Ändå fortsätter staten att pumpa in skattepengar i instutitionsskiten.

Dom vet förmodligen inte bättre. Jag tycker att James Ellroys Killer on the road är hans bästa. Dom nya böckerna gör mig bara förvirrad. För mycket grejer att hålla reda på. Jag vet att Joyce Carol Oates tycker att dom nya böckerna är lika bra som Dostojevski, men jag gillar inte honom heller.

För mycket personer att hålla reda på: Han är verkligen en soulsångare av rang. Så mycket känsla och smärta. John Fogerty My life, my music. Karln är verkligen en skribent av rang och boken lika rättfram och medryckande, som sångerna. Det är lite som Sopranos och man dödar omedelbart pga verkliga, eller inbillade oförätter. Liksom 10 tusentals, svenskar, så är jag släkt, med Erik genom en av de frillor, han hade boende hos sig på slottet. Dess bättre bara genom ingifte. Åh andra sidan, var även hustru Carin en fanatisk nazist.

Ibland är youtube en veritabel jävla skattkammare. Men man får leta lite: Här kommer f ö min favoritlåt just nu. Jag är lite tveksam till Sturgill Simpson.

Jättebra låtar, men det känns lite konstigt att han låter så likt Wayllon Jennings. Men det är klart. Hank 3 låter ju likt Hank Sr och honom gillar jag ju. Så det kanske inte spelar någon roll? I am a enormous beliver in god, the god who saved my wretched tormented ass so many times. James Ellroy i The Paris review. Det enda som kan hindra EU från att falla är förmodligen att skippa överstatligheten och behålla det ekonomiska samarbetet.

Men man kommer inte att ha det moraliska modet att göra detta förrän man är absolut tvungen och då kommer det att vara försent och dom långvariga dödsryckningarna kommer att bli en social och ekonomisk mardröm. Rättelse, tydligen var det i Malmö som kyrkovandaliseringen ägde rum. Tråkigt icke desto mindre. Kyrkan i Mölndal, där jag bla hade min första skolavslutning, har vandaliserats..

Jag har svårt att se sambandet. Jag får nog säga att 2 x Bruce Springsteen på GP: Äter lunch med någon som skall gå på Bruce. Springsteen i kväll och inser att det inte hade suttit så dumt ändå: EU resultatet kom inte som någon överraskning.

I Sverige tenderar man att önsketänka i sådana här frågor. Det skulle f ö inte förvåna mig om Donald Trump blir president. Det är inga svåra saker. Förut lovade EU-förespråkarna guld o gröna skogar om folk gick med. Nu när EU mest visat sig bestå av förpliktelser, så lovar man i stället att det går åt helvete om man går ur.

Paradoxalt nog så tror jag att EU är den starkaste motorn bakom den ökade nationalismen. Vi får se hur det går med brexit i morgon. Jag tror att britterna hoppar av. Datumet för Springsteens Göteborgskonsert närmar sig och därmed når den hysteriska Springsteenonanin i GP nya nivåer: Läser just nu en annan bok Martin Scorsese Retrospektivt av Tom Shone och inser plötsligt att uppslaget till Lou Reed My friend George antagligen kommer från slagsmålet, i biljardsalongen i Scorceces Mean streets.

Man måste vara en fan om man vill vara en konstnär, eller hur? På pin kiv så släpar jag hem en gigantisk Tom of Finland bok från bibblan. På vägen upp i hissen, möter jag en kvinnlig granne. Vad är det för jättestor bok du har?

Jag kan inte förmå mig att säga att det är en bok där skogshuggare, med gigantiska kukar knullar cowboys i röven.

Helt utan tankar på om dom samtycker eller ej: Läser ofta kvinnliga kultursidesmedarbetare. Som läst någon vimsig hel eller halvnasse på facebook, eller flashback och vips börjar dom må illa, få ont i magen… Det skriver dom i varje fall senast i dag var det någon läst något antisemitiskt dravel, som fick andnöd, på Aftonbladets kultursida.

Varför bjuda på sin svaghet? Det är ju ungefär som att börja gråta, när man boxas. Du informerar din motståndare om att du är ett blötdjur och det är ju inget framgångsrecept? Efter giget i går köpte jag en dubbel cd, på vinst o förlust o fick den signerad, i merchståndet eller the ass kissing both, som Dan Baird kallade det: Warrens sologitarr i vänstra högtalaren o Dans komp i vänster högtalare!

Så skickligt producerat att det låter helt oproducerat. Bra spelning i kväll med Dan Baird på Liseberg. Lät något i den här stilen. Jag kan föresten inte förstå varför raggarnas gamla stridsrop, från folkparkerna Fått ett sånt enormt gensvar ibland dagens unga feminister: Det här smäller mycket högre än att visa pattarna.

Jag tror att vi får vänja oss att politiker, som Trump och Putin blir normen ett tag framöver. Det är inte roligt. Men det är logiskt. Vi attackeras av IS och kämpar för våra liv och då vill vi ha någon som verkar stark. Churchill är död, så vi nöjer oss, med andrasorteringen.

I dag klippte en större svensk morgontidning i ett twittercitat om Orlando attacken av Trump.. Man gjorde en rubrik av det. Där han framstod som självupptagen och okänslig inför det skedda. Man ville helt enkelt svärta ned honom. Och nej, ändamålet helgar inte medlet, ens om man är journalist och offret heter Donald Trump. Å kolla här Vilket band! Om vi är lite ärliga som omväxling, så har nog SD för länge sedan begripit att det är omöjligt att vinna ett val i Sverige det är bara att ta en titt på, den svenska demografin utan att en jädra massa sk nysvenskar röstar på en.

Dom har dessutom en fördel gentemot infödingssvenskar. Makten är politikens yttersta mål och som vi utryckte det på talet Dom här grupperna är bra röstboskap för SD. Om Britterna går ur EU så är jag rädd att en avgrund öppnar sig under oss. Konsekvenserna är faktiskt fullständigt omöjliga att överblicka. Men en dominoeffekt är nog inte en alltför vågad gissning. Det här klippet påminner mig om när jag regisserade för Teater Pugilist: Fast det görs ju bra prylar nu med.

The boxmasters ft Billy Bob Thornton That mountain live at the grand ole opry! Från det ena till det andra sånt här lyssnade jag på när jag var Faktum är att det funkar rätt bra även vid Svensken har många goda sidor. Men ibland undrar jag om vi inte är världens ohövligaste folk. En karl i mataffären kommer ihop sig med en äldre kvinna, som tillfälligt markerat sin plats i kön, med en varukorg. Han är stor, vältränad medelålders och rätt aggressiv. Han gormar och skriker och kvinnan vädjar till slut förgäves till honom Men jag är ju kvinna?

Det skiter jag i kärring! Som alla översittare vill han nu ha medhåll. Jag är den utvalde. Det hjälper naturligtvis inte. Det enda som händer är att han intager någon slags livaktspose. Benen brett isär och händerna kupade över skrevet Till slut säger jag mycket lågt att han inte kommer att få något medhåll och att jag tycker att han helt saknar hyfs - Varför då? För att du kallade henne kärring nyss. Det märkliga är att karln faktiskt håller käft: Är det inte lite peddovibbar, på hela Håkan Hellströmgrejen, jag menar karln är ju över 40?

Läser även Johannes Brost - Dö inte nyfiken. Men mannens fotografiska minne vad det gäller oförätter och avsugningar, blir till sist tröttande. Fantastisk bok Vilken historeberättare, han är Billy Bob. Jag måste säga att Chrissie Hyndes självbiografi är en av dom bästa böcker jag läst. C H skriver som Hemingway. Men det är klart dom började ju båda som journalister. Läser Chrissie Hynde - Reckless - My life as a pretender. Den fick kritik i Mojo tror ja det var för att hon inte öppnade upp känslomässigt.

Hon skriver som Hemingway. Över huvud taget skriver kvinnliga rockstjärnor bättre än manliga. Som tycker att det räcker att berätta hur mycket dom knullat, knarkat o supit. Dom kvinnliga däremot har fattat att dom måste jobba på språket o stryka ned.

Vara riktiga författare helt enkelt. En del värdelöst vetande framstår som mindre värdelöst än annat som tex det faktum att Diana Mosley änka efter brittiske fascistledaren A Mosley gjorde scenkläder åt Freddie Mercury.

En grej som idrottare definitivt saknar är humor o k Zlatan har väl lite Max und Moritzhumor då: Hursomhelst dom står sig slätt jämfört med Freddie Mercury. En gång när Sid Viscious gjorde oanmält besök i Queen studion och ville bråka med Freddie och kallade honom tönt, för att han sagt i tidningen att han gillade b allet, så svarade Freddie bara, as you wish dear mister Ferocious: Läser ett jättelångt reportage om en häcklöperska i DN.

Idrottare är verkligen tråkiga. Dom pratar bara om sig själva och sina skador. Jag läser en bok om Freddie Mercury. Det är inte konstigt att S. Cohen vill göra honom på film. Omättlig, tragisk och hejdlöst rolig. Man hävdar ofta att det är omöjligt att skydda sig mot terrorism. Men vad jag vet har inte IS lyckats genomföra något attentat i Israel jag menar Israel måste väl ändå vara överst på IS shitlist?

Nu begriper jag varför Kevin sade att Connery var den enda skådespelaren han träffat som var tuff på riktigt. Han hade helt enkelt jobbat med honom: Fin porträtt av Hendrix o Joplin bla. Jag älskade Alice Cooper från att jag hörde dom Då var dom faktiskt mera konceptkonst än hårdrock: Ibland visar SD oavsiktligt lite av bockfoten.

Bla när man säger att den verkliga motsättningen i samhället är mellan dom som inte bidrar o dom som är produktiva medborgare. Historien har en del hemska exempel på hur man tidigare behandlat sk asociala. Mycket bra bok och lika mycket text läggs på offren, som förövaren.

Ibland blir det mitt i eländet lite sorglustigt, som när Mangs överraskat konstaterar att det inte fungerar att presentera sig, som raskrigare, när man skall ragga: Det enda av vikt som den svenska vänstern i bred bemärkelse, inkl småborgerlig vänster som MP etc har lyckats med på senare år, är att bereda marken för SDs exempellösa framgångar.

Det moraliska ansvaret är tungt och man kommer naturligtvis aldrig att axla det. Glömde en grej som man faktiskt åstadkommit. Men där var ju också polisen med och fuckade upp: I dag blev jag snart 57 utsatt för en sexuell anspelning, på gatan av en ung vacker kvinna. Lite allvarligare… Fridolin med dom numera rätt hårda ögonen och dom övriga solidariska feministerna i MP släpper. Romson som en DDT smittad fluglarv. Någonstans får jag en känsla av att bara SD vet hur det här skall sluta dom har i alla fall fått exakt vad dom ville i fallet Romson.

Höjden av genomskinligt hyckleri är när politikerna säger att vi inte kan ta emot flera migranter, för då blir det inget värdigt mottagande. Sanningen är att politikerna är rädda för att förlora makten om dom tar emot fler. Man försöker m a o lura i folk, att man stänger ute migranterna, av omsorg om migranterna: Nya True Detective är ett brott mot den första mästerliga omgångens griftefrid o helt kass. Replikerna blir ju inte heller bättre av att folk hela tiden viskar dom. Det gör dom bara löjligare.

När man kommit på trixet. Alla tycker att Olle Ljungströms textrader om en tysk indian ,är så härligt absurda. Faktum är att det fanns en rätt manstark tysk indianrörelse på talet man var helt enkelt ute och lekte indian på helgerna, med läger o allt vad där tillhör av rekvisita och tysk grundlighet. I dag i mataffären fick jag syn på en karl, som jag en gång i tiden, när jag bedrev teaterverksamhet, varit tvungen att avskeda.

Jag låtsades inte se honom. Vad finns att tillägga liksom Jag skulle göra om det igen? Olle ljungströms död blir inte roligare av att GP, på nätet på ett ställe missar och döper om honom till Olle Ljungberg.

Kanske är korr-missen med Olle Ljungberg Olle Ljungströmhumor när jag tänker efter. Läser Kim Philbys My silent war. The autobiography of a spy. Rolig, spännande, men som i allt skrivande avslöjar sig författaren obönhörligen, som den människa han är. Sedan jag var ungefär 17 år, så har jag demonstrerat på 1a maj. Det har känts som att stödja underdogen. Nu så känns det inte så längre. Det känns som att jag demonstrerar mot mig själv. Den klass jag är född in i och min bakgrund.

Jag har följaktligen slutat att demonstrera. Ingen regel utan undantag. Ann-Sofie Hermanson är en god vän och hennes kloka ord på Götaplatsen hör jag på med nöje.

Jag måste säga att Jonas Gardells storhet alltid har undgått mig. Älskar man inte hans hysteriska självupptagenhet så kallar han en dessutom jävla hetro det har jag faktiskt själv upplevt en gång för många år sedan: Kinky Friedman på Kom musik och bar, var en underbar upplevelse. Smått surrealistiskt att se honom sitta i köket, med sin stora hatt o cigarr och dricka snaps, med Karin o Maria i köket innan giget.

Den här fina Merle Haggardhyllningen tycker jag visar vilken fin och sensibel sångare han är. Kinky Friedman - Mama's hungry eyes In case you want to have sex with an animal.

Make sure its a horse. So in case things dont work out, at least you got a ride home. Det är f ö hela tiden ett jävla tjat i media om att man måste våga bryta den sk normen.

Faktum är att det tjatet numera är normen. I USA så är det flera som dör av sk prescription drugs än som dör av sk street drugs. Jag tror att vi har samma scenario i Sverige inom kort. Läste en grej GP igår, om Jonas Gardell och en tanke slår mig Varför får sk kulturarbetare aldrig några kritiska frågor? Kollade lite på Tough viking i Slottskogen. Dom simmade i nerbajsade fågeldammar. För oss som var barn, när vietnamkriget pågick, var planet inte ikoniskt.

Utan ett verktyg, för att napalmbomba civila. Avpixlat funkar ungefär som kommunistpressen gjorde när jag var kommunist på talet Man tar dom nyheter, som tjänar ens syften och gör propaganda av dom. Faktum är att även SD verkar styras enligt Leninistiska principer. Benhård hierarki och centralstyrning m a o. Tur att vi har vår egen prins kvar, som gör barn och formger bestick: Påven bjuder in flyktingar i Vatikanen. Varför gör inte den svenske kungen detsamma, han är ju inte trångbodd?

En god kvinnlig vän är i Sverige på besök och säger Man märker att man är i Sverige, ingen hjälper en med väskorna: Soldiers of Odin verkar enligt pressen ompröva sin verksamhet efter att ha utsatts för våld och hot om våld..

Ett av dom konstigaste och mera välbetalda erbjudanden, jag avböjt var när en amerikan på någon centralstation, i Sydeuropa erbjöd mig dollar om jag följde med hem och brottades med honom inför hans fru med tilltagande ålder och därmed förhoppningsvis vishet så har jag insett att det är högst tveksamt om det fanns någon fru: Är på bibblan o lånar lite böcker.

B l a Angelica Huston A story lately told. Jag lägger märke till att t o m bibliotekarierna är tatuerade numera. Tuff som en bibliotikarie liksom? Vänsteråsikter blir mer och mer en klassamrkör för medelklassen. Arbetarklassen är numera höger och röstar på SD. Under mina irrfärder på nätet hamnar jag på Nazistiska gyllene grynings engelskspråkiga hemsidor. Delvis med grönt fokus. Jag kan inte förstå hur man kan kalla sig vänster utan att hålla koll på motståndarens propaganda.

Orwell hade verk av både Stalin och Hitler i bokhyllan. Talet från politikerna om tillfällig flyktingpaus är skrattretande. En paus är väl per definition tillfällig? Läser Viv Albertines Clothes clothes clothes music music music boys boys boys och jag får ge mig. Den är precis så bra som alla säger. Böcker om politik behöver inte vara tråkigt. Anders Isakssons Ebbe Mannen som blev en affär, är ett bra exempel.

Författaren har även skrivit Den politiska adeln. Fan va fulla folk var på spelningen i går. Mycket bra på Pustervik i går. Bortsett från musiken, så var han även en rolig jävel, på scenen. Jag har inte hört så många bra oneliners sedan jag såg Willy De Ville på konserthuset, för ca 15 år sedan.

Citatet en bit ner härrör som säkert alla redan vet: Horace Engdahl är vår nya Bergman ett typiskt svenskt lagomgeni, som, det känns naturligt för kulturjournalister att vara lite småkrypande fjäskkritiska mot, när man tex recenserar hans senaste bok. För mej framstår Horace ungefär som Carl Jahn, om man drar ifrån, dom gastronomiska och kulinariska kunskaperna: Det här citatet tycker jag stämmer väldigt bra in på rasism.

You cant reason people out of something they wherent reasoned into. Det är en tragedi att Tysklands stora flyktingmottagande, som har historiska orsaker man vill s a s inte vara onda krigsfilmstyskar bereder marken för hel och halvnazister.

Det är tragedi i den ursprungliga grekiska betydelsen. Där viljan att göra det rätta får det att gå ät helvete. Så även mängder av arga, vinglande göteborgare, med alkoholproblem: Pårökt o med afghanpäls o 13 år, i en ouppvärmd lägenhet i Haga. Det här var nog den första genuina blues jag hörde och jag älskar det fortfarande: Det här verkar vara en trevlig form av umgänge: Rasism anses ofta bero på rädsla för det okända. Min uppfattning är precis tvärtom Rädsla för det kända är vad det handlar om.

Just nu terrorism och kriminalitet. Det skall bli intressant att se vad som händer med SD: Så har dom första svenska offren skördats i kampen mot IS… Läser man tidningen så verkar journalisterna tro att Sverige liksom skall kunna tuffa på som vanligt. Det sk öppna samhället skall inte påverkas av att vi lever i krig.

Rolling Stones har spelat på Kuba och det är väl kul. Även om långfredagen är en rätt egendomlig dag för Mick att jucka sig igenom satisfaction på: Nu kan vi inte lämna EU om vi vill. Det skulle vara en stor seger för IS. Det här är cool. En av mina största idoler. Jag tror att det här är den första låten hon skrev. Bra röst för att vara 80 plus: I mina mörkaste stunder,så funderar jag på om det sk öppna samhället är nyspråk för att man obehindrat kan gå fram och ta kål på vår statsminister,eller utrikesminister.

Det svenska mantrat apropå terrordåden i Belgien, om att vi måste slå vakt om det s k öppna samhället är naivt och ansvarslöst. Vi befinner oss i ett krigstillstånd med IS och den svenska staten bör göra sitt bästa, för att skydda sina medborgare från terror och död, även om det går ut över det s k öppna samhället. Jag har ingen lust att bli sprängd i småbitar pga någon kvartsbildad politikers idéer om att vidmakthålla det öppna samhället vad fan det nu är, är det nästan aldrig någon som specificerar: Just nu lyssnar jag på Rick Danko band live on breeze hill.

Jag har säkert spelat den 15 gr under dom senaste 3 dagarna. Jag tycker att han är den störste soulsångaren av dom alla. Den handlar om att massmördaren har stämt den Norska Staten för brott mot europakonventionen. Det hela är publicerat i DN och mycket välskrivet. När jag kollar på avpixlat hittar jag inget motsvarande. Dom har väl helt enkelt gjort en annan nyhetsvärdering: Hörde nog den bästa sammanfattningen av varför folk röstar på SD i dag Folk är inte rasister.

Våren är här och livsandarna vaknar. Dags för musik med lite kuk: När pressen har bestämt sig för att dom ogillar någon politiker särskilt om det är en kvinna så plockas mindre smickrande fotografier fram, där vederbörande ser gammal, ful eller bara allmänt förryckt ut.

Margot Wallström är ett färskt exempel. Fan vad trött jag är på alla gottköpsfeministers ständiga verbalonani om Valerie Solanas.

Kan dom inte hitta en ny psykopat att hylla, bara en enda gång? Det är uppenbart att den huvudlösa flyktingpolitiken och en del flyktingars exempelöst dåliga uppförande mord etc har krattat manegen för nazisterna. Det är uppenbart att ingen tycks vilja låtsas om det. Nazisterna kan i dag framställa sig som värnare av den svenska kvinnofriden. Det är dags att vi hyllar alla svenska karlar som är feminister: Skämt åsido nu över till något man kan dö av och en väldigt bra låt Pain pills official music video - Angaleena Presley.

Theres good christian women locking their doors. Hoping their daughters don't turn into meth-whores. Angaleena Presley på albumet American middle class. Jag fullständig älskade utskällda E L P när jag var ca Utskällda av allt var kritiker hette, who cares? Jag tycker fortfarande att dom är bra.. Karn evil 9 - Emerson Lake and Palmer. Helt opretentiös, ultracool och badass är däremot Buddy Guy. Läser just David Ritz bok om honom. When i left home.

David Ritz har även skrivit bra böcker om bl a Etta James och Jimmy Scott den coolaste personen, som jag träffat: Pretentiöst så man kräks. På rak arm så kan jag bara komma på ett värre marknadsföringssälj Booze made me say shit i should say, and fight guys i shouldnt fight.

Booze made me headstrong, violent and dumb as dirt. Booze jacked up my ego and drowned out my humanity. Wille Nelson i Its a long story my life. När bra grejer som antirasism och lika rättigheter för män och kvinnor blir till påbud uppifrån, förvandlas dom ofta till ordinärt politikerblaj och så upphör dom att vara subversiva i god mening.

Alla har Harleys nu för tiden. Den enda, som jag kände i Mölndal, som hade en hade stulit den: Att städa kan vara en njutning om man lyssnar på Duke Robillard Herb Ellis. Conversation in swing Guitars: Läste just ut Notes from the Velvet underground. The life of Lou Reed av Howard Sounes. Jag var skeptisk när jag började. Då all förhandsinfo jag läst pekat på att det här är en skandalbio. Jag tycker nu tvärtom att det är, välskrivet, roligt, sorgligt och rörande.

Frågan är föresten hur gör man en skandalbio om Lou Reed? En man som så uppenbart gjorde sitt bästa för att göra folk förbannade. Det finns ju liksom ingen hycklare att demaskera? Jag menar han är ju knappast Åsa Romson? Hur som helst bra bok.

Läste den på två kvällar. En av dom bästa låttexterna som jag hört är. Ruby Jewel was here med Allison Moorer. Not for the faint of heart. Läser man GP, så får man lätt uppfattningen att Idol på tv och Bruce Springsteen på Ullevi är det intressantaste i musikvärlden just nu. När det finns sånt här: Ok nu krävs lite andlig uppbyggelse, som motvikt: En kompis dotter, har vunnit en Oscar Alica Vikander.

Tidigare arbetade hon enligt sin mor i jeansaffär: Det skrivs mycket om Palme nu. Kanske år det för att han är problematisk, både ur ett vänster och ett högerperspektiv. En slags optisk villa, som tog mänsklig gestalt i politiken. Eller också är det bara så enkelt att den jämlikhetsivrande vänstern inte klarar sig utan auktortiteter.

Finns inga levande, så gräver man upp en död. Historien gestaltas först som tragedi och upprepar sig sedan som fars, som Karl Marx sade.

Tydligen så skall några scener skjutas i grannskapet, av ett kommande storverk om gayikonen Tom of Finland. Undrar om det bara är att ta på sig läderchapsen och fråga om man får vara med? Tydligen så föreslås det från politiskt håll att man skall kunna donera sin kropp till nekrofila ändamål.

Det är ju ett lysande förslag. Då kan man ju som död få all den kärlek, som förnekats en i livet: Är jätteförtjust i det mesta som bröderna Cohen gör. Var helt enkelt inte rolig. Det kontantlösa samhället måste vara dom kriminellas önskedröm. Förut fick dom ju bara lite skrynkliga 20 lappar när dom rånade en.

Nu så pistolhotar dom iväg en till närmaste bankomat o tar 50 tusen. Cool låt hade singeln när jag var Fast det var med Norman Greenbaum: Bra men kunde varit bättre. Det är något som fattas i beskrivningen av Mangs. Jag vet att han inte förtjänar, det. Men boken hade vunnit på det. Dessutom ser vi nya former av draguttryck i samtida scener som neo-burlesk, boylesque, female to female drag och femme faux.

Det gemensamma syftet är att väcka en tankeställare till normer kring könsidentitet och sexualitet samt att inspirera andra att våga experimentera och tänja på gränser kring detta. Inför EU-valet blev jag tillfrågad av Aftonbladet Debatt om jag kunde tänka mig att skriva en kort artikel om vikten av att rösta i EU-valet utifrån min egen uppväxt, erfarenhet och upplevelse av Europa då och nu.

Jag tackade naturligtvis ja omedelbart! Det kändes också givet att använda exemplet Conchita Wurst , en kär vän till mig och en stor förebild för rätten att få uttrycka sig fritt.

Äntligen dags för startskottet på sommaren! Jag är konferencier i vanlig ordning, underbara Malena Laszlo sjunger, smygläsning av senaste pinfärska  QX , möjligheten att vinna en resa för två personer vartsomhelst i världen med Lufthansas nya fina Economy Premium -klass, Latin The Mood är briljant husband, Jackie Clean och Zach underhåller som värdinnnor, Stockholm Snipers assisterar mig på scenen och nästan niohundra personer har osat att de kommer.

Alla pengar i lotteriet går dessutom oavkortat till Regnbågsfonden och viktiga solidaritetsprojekt för HBTQ-personer runtom i världen. Under Stockholms grandiosa Kulturnatt lördagen den 26 april kl fokuserar Spritmuseum i samarbete med Berns Salonger på just festen som tema eftersom museets pågående utställningar Spritlandet Sverige , Klubbkids under år se bilden från utställningen här bredvid där jag ballar ur! Jag är nattens värdinna och tre av Stockholm absolut bästa DJ: Baren är öppen från kl Kolla och sprid gärna!

Mikael Carlsson Motion graphics: Arena Opinion i samarbete med Spets produktion. Imorse släpptes biljetterna till höstens monologpremiär som jag spelar i, och på några timmar bokades över stycken! Stadsteatern väljer därför att släppa fler föreställningsdatum inom kort på grund av den stora efterfrågan.

Knip en medan du kan här länk till Stadteaterns hemsida! Herbert Tingsten ska skriva ledarartikeln till söndagens tidning. Den här gången måste han gå emot tidningens politiska linje. Det finns inget alternativ — demokratin står på spel. Alla människors lika värde måste försvaras.

Att ta ansvar är vad som ger oss rätten att kalla oss människor. Herbert Tingsten var Dagens Nyheters chefredaktör och en av talets viktigaste opinionsbildande röster. Fruktad för sin vassa penna. En kulturradikal som tog strid för alla människors lika värde. Högljudd motståndare till alla icke-demokratiska krafter. Av vissa betraktad som förrädare för att han bytte politisk och ideologisk tillhörighet flera gånger under sitt liv.

Som person var han ömsom kokett ömsom kolerisk. Utåt alltid tvärsäker men inuti full av tvivel och själväckel. Det här är en pjäs om honom och om vad det kan kosta en människa att ta sitt ansvar. Och om min framtidsvision som utspelar sig i en fyr! Klicka HÄR så kan du lyssna. Vilka gränser är dragna mellan våra kroppar och omgivningen? Och hur är det att arbeta med kroppen på scen och vilka reaktioner väcks egentligen när en kropp inte uppfyller förväntningarna?

En timme i tal och handling om hur vi ständigt förhandlar och granskar varandras yta och uttryck. Och hur vi ska komma vidare. Tidningen Södra Sidan har gjort reportage om bokcirkeln med de grymma åringarna från närområdet som jag haft under hela vintern i Skärholmen. Varenda torsdag klockan 15 har vi läst, diskuterat, workshoppat, studiebesökt, hängt, skrivit och plöjt oss igenom världens hav. Och avslutat med en grandios lyxavslutning på Haga Ocean och Fjärilshuset.

Vi läste tals-versionen av En världsomsegling under haven av Jules Verne såklart. Svår, rolig, spännande, galen enligt deltagarna. Nästa cirkelomgång är redan under planering. På allmän barnbegäran ska tilläggas! Fantastiskt fina recensioner på vår undervattensfärd! Nästan alla biljetter till de offentliga föreställningarna är slutsålda men håll utkik på Stadsteaterns hemsida för fler föreställningar eller restbiljetter.

Vi kallar natten Venusdeltat! Nu har repetitionerna av vårens stora produktion inletts på Stockholms stadsteater i Skärholmen. De blir räddade ur vattnet och fångar ombord på ubåten Nautilus, under befäl av den gåtfulle kapten Nemo.

Så följer en resa där relationerna mellan männen ombord utmanas i mötet med varandra och allt det fantastiska, farliga och oupptäckta som finns under ytan. En världsomsegling under haven är äventyrsberättelse om pojklekar, herravälde och den lilla mannens möte med de stora havens mäktighet. Boka biljetter på stadsteaterns hemsida länk.

Ni vet, John Waters berömda musa och hela världens undergrounddrottning som gjorde kometkarriär på bioduken. Filmen visas i samarbete med grymma dokumentärfilmsällskapet  DocLounge och biljetter för 80 kr köps på BioRio , Hornstull. Det är dags för norra Europas största gaykryssning och alla kommervara där. Jag tar mig friheten att vara konferencier och scenkapten bland artister och tvåtusen partysugna halvstulpaner!

Andie homosexuell shemale sonja bengtsson

Escort estland eskort gay motala

Andie homosexuell shemale sonja bengtsson